Наш сайт використовує кукі файли

Тренувальний інвентар від Europaw>
05.11.2021
1848

Тренувальний інвентар від Europaw

Навігація по статті:

Жодний вид спорту не обходиться без супутніх предметів для тренувань та матчів – інвентарю. Тренувальний інвентар необхідний не менше ніж одяг для занять. Як його вибрати та чим відрізняється інвентар від магазину Europaw – читайте у цій статті.

Тренувальний інвентар для футболу

Інвентар для тренувань із футболу досить різноманітний. Кожен елемент має різне призначення і відповідає за розвиток певної навички у футболіста-початківця.

Основний список необхідного інвентарю для тренувань з футболу має такий вигляд:

  • М'ячі;
  • Ворота;
  • Бар'єри;
  • Футбольні манекени;
  • Кутові прапорці;
  • Секундомір;
  • Дуги для дриблінгу;
  • Перекидне табло з рахунком.

Якщо призначення м'яча та воріт зрозуміле навіть далекій від футболу людині, то бар'єри та дуги для дриблінгу можуть викликати багато питань. Для чого вони потрібні і які навички розвивають?

Бар'єри, фішки, конуси для футболу

Такі варіанти футбольного інвентарю для тренувань використовуються переважно для тренувань м'язів ніг та розвитку координації. Бар'єри та конуси можуть використовуватися як перешкоди під час бігу чи ведення м'яча. Фішки можуть використовуватися для позначення розмітки поля або позначення траєкторії руху.


Дуги для дриблінгу

Дриблінг, або іншими словами, контроль та обведення м'яча, є базовою навичкою для будь-якого футбольного гравця. Розвивати його потрібно не лише на початкових етапах навчання гри у футбол, а й упродовж усієї кар'єри. Дуги для дриблінгу є допоміжним інструментом для тренування точності передачі, швидкості та контролю. Купуючи комплект дуг для дриблінгу, ви можете використовувати різні комбінації та впроваджувати їх у різні вправи.

Сітки для футбольних воріт

Пройдемося по базовим елементам. Сітки є витратними складовими конструкції футбольних воріт. Нерідко відбувається так, що під час гри або тренування сітка може пошкодитись, тому мати кілька таких у запасі не завадить. Заміна сітки для футбольної брами відбувається досить швидко і не вимагає особливих знань. На сітках є спеціальні петлі для закріплення.

Сітки для футбольних воріт від Europaw відрізняються своєю міцністю та стійкістю до ударів будь-якої сили. Комплект з 2-х сіток від магазину Europaw йде в наборі із зручною сумкою для зберігання та перенесення.

Футбольні манекени

Манекени для футболу використовуються для імітації інших гравців під час тренувань. Найчастіше вони використовуються для відтворення “стінки” для відпрацювання штрафних ударів. Манекени зазвичай фіксуються за допомогою спеціальних підставок. Наявність таких перешкод на полі сприяє розвитку координації та реакції, покращенню уваги.

Кутові прапорці

Прапорці, які встановлюються по 4-х кутах футбольного поля, необхідні для позначення меж поля. У той же час, кутові прапорці допомагають арбітрам визначити вийшов м'яч за лицьову або бічну лінію поля.

Тренувальний інвентар для інших видів спорту

Звичайно, крім футболу, тренувальний інвентар буває необхідним і для інших видів спорту.

Координаційні доріжки

Координаційна доріжка чи координаційні драбини – важливий елемент для тренування у будь-якому виді спорту. Доріжка є універсальним тренажером для розвитку швидкості та координації, допомагає покращити швидкість маневрування та спритність.

Скакалки

Зі скакалками багато хто з нас знайомий з самого дитинства. За допомогою скакалки можна виконувати абсолютно різні вправи, тренувати м'язи ніг чи розвивати витривалість.

Стійки для тренувань

Такі стійки бувають різної висоти, виконані з різних матеріалів і доступні в широкій гамі кольорів. Тренувальна стійка універсальна і може бути використана для різних вправ як допоміжний елемент.

Координаційні кільця

Цей вид тренувального інвентарю може бути використаний для тренування координації та спритності. Наприклад, у футболі кільця розкладають на полі як бар'єри під час бігу.


Палиці для гімнастики

Гімнастичні палиці необхідні для виконання різних вправ на зміцнення м'язів чи розминки. Вони зазвичай не такі важкі, як грифи з тренажерного залу, та можуть бути використані в різних комбінаціях.

Відбивачі ударів

Відбивачі ударів можна використовувати як у футболі, так і в будь-якому іншому виді спорту, де гравці взаємодіють із м'ячем. Відбивач удару є рамку з натягнутою тугою сіткою і є відмінним варіантом для розвитку швидкості та сили удару.


Кліпси/накладки на конус

Такі додаткові аксесуари для конуса можуть бути помічниками в розмітці або перетворити звичайний конус на тренажер для вдосконалення навичок.

Чому варто купувати тренувальний інвентар у Europaw

Тренувальний інвентар від Europaw виготовлений із професійних матеріалів та відрізняється зносостійкістю та міцністю. Купуючи інвентар для тренувань з футболу чи іншого виду спорту в магазині Europaw, ви отримуєте високу якість за доступну ціну.